Сендо Економи електронен апарат за кръвно налягане

Модел: Sendo Economy

Наличност: В наличност

Цена: 90,54лв.
Брой:

Sendo Economy е полу - автоматичен (с ръчно напомпване) апарат за измерване на кръвно налягане с маншет за поставяне над лакътя. Изключително висококачествен и лесен за употреба апарат за кръвно, разработен и патентован от водещия японски производител на медицински уреди Sendo. Сендо Економи е окомплектован със удобен стандартен маншет за измерване на кръвно над лакътя, подходящ за имерване на ръка с обиколка на бицепса в отпуснато състояние до 32см.

Сендо Economy са електронни апарати за измерване на кръвно налягане на бицепса. Трите предимства, които превръщат Сендо Economy в модела за хиляди точни измервания, са:

     1.Изключителна точност.

     2.Надежност при дългосрочна употреба.

     3.Лесен за употреба- само с един бутон.

За създаването на толкова надежден апарат за кръвно, колкото е Сендо Economy, са нужни традиции. Японските инженери, които проектират и произвеждат електронните апарати за кръвно Сендо, са едни от пионерите на електронните апарати. В продължение на повече от 30 години този екип развива и усъвършенства технологиите за измерване. Резултатът от тази работа е Сендо Advance – апарат, комбиниращ трите най-важни характеристики за домашния апарат за кръвно – безупречна точност, дългогодишна надеждност и е лесен за употреба. Заради всички тези преимущества и единствената по рода си 5-годишна гаранция, фармацевтите го препоръчват като любим модел, най-лесен за използване от всеки у дома.

Сендо Economy измерва и показва на дисплея горна и долна граница на кръвното налягане, както и пулс. Но освен това, Сендо Economy има и още едно преимущество: апаратът отчита аритмия и посочва нейното наличие на екрана. Така, ако имате аритмичен пулс, ще получите своевременно сигнал от Вашия Сендо апарат за кръвно. В допълнение, апаратите Сендо класират резултатите от измерването Ви спрямо стандартите на Световната здравна организация. В лявата част на дисплея има специална скала, на която се отбелязва какво е кръвното ви налягане – ниско, нормално или високо.

Закупувайки апарат за измерване на кръвно налягане Sendo Economy, Вие си гарантирате спокойствието, че у дома имате надежден продукт, на който можете да разчитате по всяко време. Ненадминатите качества на Sendo Economy се допълват и от изключителното обслужване за нашите клиенти. На Ваше разположение са специалисти, готови да отговорят на всички въпроси, които биха Ви възникнали, на безплатния клиентски номер 0800 13456.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош           Добър