За нас

Зад името ДжиТи Медика на Ваше разположение е млад и амбициозен екип от компетентни специалисти. Традиционно ние подхождаме отговорно към нашите клиенти, предлагайки им изпитани продукти с трайно качество. Несъмнено балансът между конкурентни цени и качество са водещите цели на компанията. Ние инвестираме в популяризирането на доказани марки, защото единствено оправданото доверие на клиента е база за дългосрочно партньорство. Наши клиенти са медицински заведения, частни медицински практики и сервизи за медицинска техника от цялата страна.

ДжиТи Медика е онлайн магазин за регистрираща хартия за ЕКГ, фетални и пациентни монитори и анализатори за лабораторна техника; ултразвуков и контактен гел; кабели с десет отвеждания за ЕКГ апарати; пълна окомплектовка за употребяваните в България пациентни монитори като: кабели с три и с пет отвеждания, сензори за сатурация, температурни датчици и маншети с удължители; лампи за медицински апарати във всички сфери на медицината и лабораторната техника; многократни и еднократни консумативи в областта на електрохирургията и физиотерапията. Предлагаме медицински консумативи в областите: кардиология, хирургия, акушер-гинекология, офталмология, УНГ, физиотерапия, стоматология, козметика. Доставяме всички еднократни и многократни консумативи, необходими за нормалната ежедневна работа във Вашата клиника, кабинет, медицинско заведение или сервизен отдел.

Продуктите, които предлага ДжиТи Медика са от водещи Европейски и Български производители със сертификати, отговарящи на изискванията на Европейския съюз. В интернет магазина ни можете да намерите продукти произведени в Китай с доказано качество и конкурентна цена.

Ние работим, за да улесним Вашето ежедневие!

Нашата мисия е да се утвърдим като коректен бизнес партньор и надежден доставчик, способен да удовлетвори специфичните потребителски нужди, чрез продукти с гарантирано високо качество и гъвкави решения за Вашите потребности. За да Ви убедим,че при нас можете да откриете точно това, което търсите – изберете, поръчайте и на следващият ден поръчката ще е при Вас. Наличието на качествена стока на склад, както и компетентен съвет от нашите специалисти, които ще отделят необходимото време и внимание на Вашите въпроси, ще ви накарат отново да се обърнете към нас.