Бактерицидна лампа 32W

Модел: Ledvance 32W

Наличност: Очаква се доставка

Цена: 133,20лв.
Брой:

Бактерицидна лампа 32W . Използват се за дезинфекция на въздух и повърхности в помещенията. Бактерицидните лампи излъчват лъчи с дължина на вълната 200-290 nm. Самите излъчвателите са специални светлинни източници за UV-C светлина 253.7 nm. (в тази зона бактерицидния ефект е максимален), производство на Osram Германия, която унищожава всякакви вируси, бактерии и микро-организми в помещението. Степента на дезинфекция зависи от продължителността на облъчването.

Ултравиолетовото излъчване се съдържа в спектъра на слънчевата светлина. Известно е, че UV светлината изгаря бактериите и микробите, докато преминава през тях. Лампата за дезинфекция на въздух и повърхности от LEDVANCE работи точно на този принцип!

Чрез проникване през клетъчната мембрана на бактериите, посредством дължина на вълната, тя унищожава тяхното ДНК !

Лампата е с 2 години гаранция, а живота на специалните светлинни източници за UVC светлина е 5,000 часа. Размерът на лампата е компактен - 120 x 120 x 246 mm, като капацитета й позволява дезинфекция на помещение с големина до 30 m2.

За постигане на оптимални резултати се препоръчва лампата да работи между 30 и 60 минути, като дезинфекцията може да се извършва 1-2 пъти в седмично в домашни условия, а в публични помещения с голямо текучество на хора – като магазини, фитнес центрове, офиси и т.н, дезинфекция е желателно да се прави по 1 път на ден.

Този диапазон от време и честота са достатъчни вирусите, бактериите и всички микроорганизмите да бъдат унищожени.

Докато се прави дезинфекция, в помещението не трябва да има хора или домашни любимци, тъй като UV светлината уврежда зрението. От LEDVANCE са помислили и за това, като лампата не случайно разполага с опция за отложен старт 27 сек, която Ви дава възможност да напуснете помещението.

 

 

ВНИМАНИЕ!

Ултравиолетовото излъчване е опасно за здравето на хората и животните!

Ultraviolet Air Sanitizer 32W представлява бактерицидна лампа за дезинфекция чрез ултравиолетово излъчване, което е вредно за хората животните и растенията. Устройството е класифицирано като устройство с висок риск (RG3)въз основа на изискванията от EN62471.

Ултравиолетовото излъчване (UVC) е невидимо. Поради тази причинасъществува риск от несъзнателно излагане. Забранява се присъствието на хора или животни в помещение в което работи лампа с ултравиолетово излъчване.

 

Площ на помещение

10 кв. м

15кв. м

20 км. м

Препоръчителна продължителност на стерилизиране

15 минути

30 минути

45 минути

Препоръчително ползване

Кухня, баня

Трапезария, спалня

Дневна, офис

 

Технически параметри:

Мощност: 32W

Напрежение: 220 – 240V

Честота: 50-60hz

Размери: 120 x 120 x 246 mm

За помещение: до 30 кв. м.

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош           Добър